tisdag 23 oktober 2007

Weekender

Nu blev det en sån där lång helg igen. I torsdags var det som sagt kryssning. Och inte vilken kryssning som helst utan Bonnie Tyler-kryssning. Givetvis blev det rätt mycket öl och rom, och Bonnie var faktiskt riktigt bra. Hes och kitchig men ändå, så rätt på en finlandsbåt. Total Eclipse of the Heart var bäst, såklart.

Sen i fredags fyllde Lotta år så då skulle ju det firar. Trevligt häng hemma hos henne och Kim.

På lördagen bar det av till Örebro, jag var rätt seg och som alltid i småstäder så är det rätt trist att spela i början av kvällen. Alla med smak kommer ändå runt halv tolv. Innan dess är det bara tribal-tatuerade lumparsvennar som önskar goatrance. Men det blev väldigt kul till slut. Nu när Libertines-kidsen väst upp och blivit myndiga får man så sjukt mycket Libs-önskningar, så var det knappast för en tre år sedan. Men jag antar att det var för att många satt på hemmafestar och var typ sexton då. Som jag med Oasis ungefär.

Sen söndag. Nada-häng och en fantastisk Richard Hawley. Så rätt lokal och så rätt dag för den typen av musik. Han försökte sig på lite Billy Bragg-inspirerat mellansnack, det gick väl sådär.

Och slutligen igår så förlorade AIK på en tveksam mål i en match de dominerade totalt.

Inga kommentarer: