tisdag 2 oktober 2007

Kalles Randiga Banan

Alltså, Kalles Randiga Banan. Vem kom på idén? Nu har jag förvisso inte smakat den men Hälften mildrökt kaviar och hälften krämig färskost smaksatt med bananpuré låter väl inte så gott direkt? Jag förstår ju tanken med att blanda upp det salta med något sött, men kanske inte just banan?

4 kommentarer:

Anonym sa...

I know! Såg det på tv igår. I reklamen sägs det att det kanske låter skitäckligt men faktiskt är riktigt gott. Tror inte det jag. Tror överhuvudtaget inte på nån annan kaviar än den vanliga basic. Dillkaviar liksom, fyfan, och är det nån som köper dom där randiga överhuvudtaget?

Anonym sa...

Det är faktiskt skitmånga som har banan+kaviar på knäckebrödmackan. Jag säger inte att det är gott (själv skulle jag aldrig äta det), men det är inte direkt ovanligt. Så det är väl inte en så konstig idé egentligen. Men vem kom på idén med blodpudding? Eh vad ska vi göra pudding på idag då... jo jag vet, BLOD!

Yo-Nas sa...

I Spanien hade de ju blodpudding på var och varannan pizza (iallafall var det blodpudding enligt ordboken)

Har ALDRIg hört talas om någon som har kaviar och banan på mackan. Låter ju faktiskt som en mardrömsfrukost.

Anonym sa...

Det låter som en mardröm, jag vet, men man borde kanske egentligen bara smaka? Vågar du? Jag tycker fortfarande att blodpudding är en värre tanke, och på tal om blodpudding och mardrömsfrukost så åt de black pudding till frukost i Irland.